Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier pe DN 1, la intrarea în Apoldu de Sus. O mașină cu lemne a intrat într-o casă. Traficul este îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc marţi, în jurul orei 13.30, pe DN 1, la intrarea în Apoldu de Sus, unde o mașină cu lemne a intrat într-o casă.

La intrare in Apoldu de Sus, soferul unui camion care trasporta lemne, circuland spre Alba, a pierdut controlul direcţiei de deplasare si a intrat in coliziune cu o casa de pe partea stanga a sensului de mers.

”Şoferul unui camion care trasporta lemne, circulând spre Alba, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu o casă de pe partea stângă a sensului de mers”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit acestora, trei bărbaţi au fost răniţi, dar sunt conştienţi. Casa în care a intrat camionul cu lemne este nelocuită.

Reprezentanţii ISU SIbiu au precizat că doi dintre bărbaţi au fost încarceraţi, fiind scoşi de echipajele de la faţa locului. Toi cei trei bărbaţi sunt transportaţi la spital.

Traficul este îngreunat.

Save

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea