Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Două persoane au ajuns la spital după o tamponare între trei mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc joi noaptea, în jurul orei 23.00, pe autostrada A10 Sebeș-Turda, sensul de mers Turda-Aiud. Două persoane, o femeie și un bărbat, au ajuns la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute la un accident petrecut în zona km62 de pe autostrada A10.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate și în care se afla o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care necesita extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la spital.

Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, dintre care un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea