FOTO/ Accident rutier MORTAL: Un adolescent și-a pierdut viața și alți doi sunt în comă după ce au furat o mașină și au ”zburat” cu ea peste un parapet

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit iar alţi doi, de aceeași vârstă, sunt în comă, după un accident groaznic petrecut noaptea trecută, în Râmnicu Vâlcea. Cei trei băieţi au furat o maşină, au plecat cu ea la plimbare însă cel care o conducea a pierdut-o de sub control iar autoturismul a zburat peste un parapet și a plonjat între acesta și mai multe țevi de pa marginea drumului.

Salvatorii alertați prin serviciul 112 au gãsit la locul indicat o grãmadã de fiare interpusa intre parapetul unui pod, țevi de termoficare și gaz metan, cu 2 pasageri incarcerați (șoferul și pasagerul din dreapta), precum și un al treilea, care fusese aruncat din autoturism în momentul impactului.

Pentru intervenția de extragere a victimelor a fost necesară și o autospecială cu apă și spumă, pentru prevenirea declanșării unui incendiu. După ce li s-a s-a acordat primul ajutor, au fost transportați la spital, în stare gravã, ulterior unul a fost transferat la un spital din Craiova. Unul dintre adolescenți a murit la spital, dupã operație, iar altul și-a pierdut un picior.

Potrivit polițiștilor, autoturismul fusese furat și gonea pe strãzi, pe timpul unei furtuni care s-a abãtut azi-noapte peste oraș.

Foto: facebook G.M.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...