Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/ Accident rutier MORTAL: Un adolescent și-a pierdut viața și alți doi sunt în comă după ce au furat o mașină și au ”zburat” cu ea peste un parapet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit iar alţi doi, de aceeași vârstă, sunt în comă, după un accident groaznic petrecut noaptea trecută, în Râmnicu Vâlcea. Cei trei băieţi au furat o maşină, au plecat cu ea la plimbare însă cel care o conducea a pierdut-o de sub control iar autoturismul a zburat peste un parapet și a plonjat între acesta și mai multe țevi de pa marginea drumului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Salvatorii alertați prin serviciul 112 au gãsit la locul indicat o grãmadã de fiare interpusa intre parapetul unui pod, țevi de termoficare și gaz metan, cu 2 pasageri incarcerați (șoferul și pasagerul din dreapta), precum și un al treilea, care fusese aruncat din autoturism în momentul impactului.

Pentru intervenția de extragere a victimelor a fost necesară și o autospecială cu apă și spumă, pentru prevenirea declanșării unui incendiu. După ce li s-a s-a acordat primul ajutor, au fost transportați la spital, în stare gravã, ulterior unul a fost transferat la un spital din Craiova. Unul dintre adolescenți a murit la spital, dupã operație, iar altul și-a pierdut un picior.

Potrivit polițiștilor, autoturismul fusese furat și gonea pe strãzi, pe timpul unei furtuni care s-a abãtut azi-noapte peste oraș.

Foto: facebook G.M.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea