Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier lângă Alba Iulia – Trei mașini avariate serios după o coliziune pe șoseaua de centură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu pagube importante pentru proprietarii a trei autoturisme s-a produs, joi seara, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia.

Au fost implicate un Logan înmatriculat în Cluj, un Audi înmatriculat în Alba și un Mercedes tot cu numere de Alba. În urma impactului s-a înregistrat doar o persoană rănită ușor.

La locul evenimentului s-au deplasat o ambulanță, un echipaj SMURD și un echipaj de polițiști care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc coliziunea.

UPDATE: ”La data de 17.11.2016, în jurul orelor 19.12, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, T.N.A., de 22 de ani, din comuna Şpring, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Sebeş, la efectuarea unui viraj spre stânga, înspre DJ 107 C, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care venea din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un altul, condus de un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, care venea de pe D.J. 107 C şi se afla în zona intersecţiei cu şoseaua de centură. În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=2997]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea