Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ Accident rutier GRAV soldat cu rănirea a două persoane. Una dintre victime a avut nevoie de resuscitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 9.40, pe varianta ocolitoare Vâlcele-Apahida, din județul Cluj, la km 14+050m.

Potrivit polițiștilor, un bărbat care conducea un autoturism dinspre Turda, spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, a pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe terenul viran.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a șoferului și a pasagerului din dreapta față.

”Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme. Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de cca 40 de ani și a fost transportat la spital. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme”, a transmis ISU Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea