Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier grav între Alba Iulia și Micești. 4 răniți grav și alți 2 ușor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident Alba Iulia - Micesti (11)

Un accident rutier a avut loc duminică seara, după ora 22.00, pe Calea Moților, între Alba Iulia și Micești.

Potrivit IPJ Alba, 6 persoane au fost rănite și transportate la spital, în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Mai multe ambulanțe au preluat victimele iar polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs evenimentul rutier și pentru a tragere la răspundere pe cei vinovați.

Traficul este temporar blocat. Se circulă alternativ pe ambele sensuri.

UPDATE 3:La data de 14.12.2014, în jurul orei 22.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia.

Cu ocazia cercetării la faţa locului poliţiştii au stabilit că B.R.I.R., de 29 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de schimbare a benzii de mers împrejurare în care a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au fost răniţi uşor iar şoferul primului autoturism şi alte 3 persoane, au suferit leziuni corporale grave (fracturi) şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorului auto care a provocat accidentului i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, testarea sa cu aparatul etilotest nefiind posibilă datorită stării sale de sănătate.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de B.R.I.R.  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă faptă pedepsită de  art. 196 al. 2 si 3 din Codul Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE 2: Patru dintre victime, dintre care o persoană de sex feminin, au suferit fracturi multiple (arc costal, mandibula, membre superioare și inferioare) rămânând internate în spital iar alte două persoane au suferit leziuni ușoare.

UPDATE 1: Potrivit martorilor accidentul s-a produs în momentul în care şoferul autoturismului marca Dacia Logan înmatriculat în Hunedoara, care se deplasa din direcția Alba Iulia – Micești, a pierdut controlul direcției de mers și, pătrunzând pe sensul opus, a intrat în coliziune cu Loganul de Alba, care circula regulamentar. Patru din cele șase victime provin din mașina de AB, iar două din auto de HD.

Traficul rutier a fost reluat în condiții normale după circa o oră de la producerea accidentului.

[nggallery id=2773]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea