Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: Accident pe DN 7, zona Vințu de Jos – un TIR s-a răsturnat pe carosabil

Bogdan Presecan

Publicat

în

Traficul rutier este complet blocat pe DN 7 km 335, zona Vințu de Jos – Sibișeni, din cauza unui TIR care s-a răsturnat pe carosabil astăzi, în jurul orelor 18.00.

Potrivit IPJ Alba, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime.

Mai multe echipaje ale Poliției Rutiere se află la locul accidentului. Se caută soluții pentru degajarea cât mai rapidă a carosabilului și reluarea traficului în condiții normale.

 

UPDATE:  IPJ Alba informează că până la remedierea situației, circulația auto este deviată pe DJ 107 C pentru direcţia Orăştie – Sebeş, respectiv pe DJ 705 pentru direcţia Sebeş – Orăştie.

Din primele cercetări ale polițiștilor un cetățean macedonian, în timp ce conducea un TIR încărcat cu tablă, a făcut o manevră bruscă încercând să evite autoturismul care circula în fața sa și s-a răsturnat pe carosabil.

Foto: Apolzan Andrei

[nggallery id=50]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare