// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO. Accident pe Autostrada Sebeș-Sibiu: Patru persoane rănite după ce trei mașini s-au ciocnit. Trafic îngreunat

Patru persoane au fost rănite, duminică, în urma unei coliziuni între trei mașini, pe Autostrada Sebeș-Sibiu, la ieșirea spre Brașov.

Din cauza accidentului se circulă cu dificultate. Inițial au fost blocate ambele benzi.

La fața locului au ajuns și echipaje de Poliție și SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, patru persoane au fost transportate la spital, iar alte patru au fost evaluare de echipajele medicale și refuză să fie duse la spital.

UPDATE: Pe A1 la kilometru 238 a sensului Sibiu-Vâlcea, o femeie în vârstă de 42 de ani, aflată în tranzit, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanță de siguranță față de un alt autoturism care circula în fața sa, cu care a intrat în coliziune și pe care la proiectat într-un microbuz.

În urma accidentului a rezultat rănirea femeii aflate la volanul autoturismului nevinovat de producerea accidentului și a altor doi pasageri din acesta, precum și a conducătorui auto aflat la volanul microbuzului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2, 3 și 4 din Codul Penal și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419