Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Accident MORTAL pe DN 66. O femeie din Alba a DECEDAT după impactul frontal dintre două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident MORTAL pe DN 66. O femeie din Alba a DECEDAT după impactul frontal dintre două autoturisme

Un accident rutier grav s-a produs astăzi, pe drumul național 66, în zona localității Bretea Streiului. În urma impactului, o femeie de 65 de ani a decedat pe loc. Medicii s-au luptat să-i salveze viața unei alte victime, un bărbat aflat în stop cardio-respirator, dar fără niciun rezultat. 

„În accidentul de la Bretea Strei au fost implicate două autoturisme, rezultând trei victime. O femeie de aproximativ 64 de ani decedată pe loc, un bărbat de 68 de ani cu leziuni la nivelul membrelor inferioare și traumatism crania, ambii se aflau în același autoturism și un tânăr de aproximativ 30 – 40 de ani în stop cardio-respirator, la care echipajul cu medic ajuns face manevre de resuscitare”, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat.

Din datele oferite de IPJ Hunedoara, un conducător auto în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN66, în afara localității Bretea Streiului, din direcția Hațeg – Călan, a efectuat o depășire neregulamentară (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani și a unei pasagere în vârstă de 64 de ani, din județul Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier și rănirea conducătorului auto de 68 de ani. Momentan circulația rutieră este dirijată alternativ de polițiștii aflați la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea