Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident MORTAL pe DN 1: Un tânăr de 19 ani a DECEDAT în urma impactului dintre două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Accident MORTAL pe DN 1: Un tânăr de 19 ani a DECEDAT în urma impactului dintre două mașini

Un accident rutier grav a avut loc miercuri după-masa pe DN 1, centura Avrigului. Un tânăr de 19 ani, în stop cardio-respirator este resuscitat la fața locului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN 1 la un accident rutier în care sunt implicate două autoturisme și 4 persoane, doi bărbați și două femei. Un tânăr de 19 ani este încarcerat și este inconștient. La acest moment se aplică manevre de resuscitare pentru tânărul de 19 ani care a fost descarcerat, acesta se află în SCR. De asemenea se acordă asistență medicală pentru celelalte trei persoane.

La fața locului sunt mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și două de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. La accident va interveni și elicopterul SMURD din cadrul ISU Brașov.

Traficul rutier pe DN1 (Centura Avrigului) este blocat total în urma evenimentului rutier, circulația fiind deviată  de către polițiști prin orașul Avrig.

UPDATE IPJ Sibiu: Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DN1, în zona centurii Avrigului, accident rutier în care sunt implicate 2 autoturisme.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între cele 2 mașini s-a produs o coliziune pe fondul unei depășiri neregulamentare. Autoturismele erau conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani, din Brăila.

Echipajele SMURD și SAJ sunt la fața locului și acordă îngrijiri medicale mai celor doi șoferi precum și altor 2 persoane, fiecare pasager în câte o mașină.

Traficul este în continuare blocat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.

UPDATE ora 18.00: În urma accidentului au rezultate 4 victime. Tânărul de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la fața locului. Medicul de urgență prezent la locul accidentului a declarat decesul acestuia.

Un bărbat de 37 de ani a suferit traumatism la membrele superioare și escoriații. O femeie de 35 de ani are traumatism abdominal acut și multiple contuzii și o femeie de 38 de ani are traumatism lombar.

Cele trei victime conștiente, au fost transportate de echipajele SMURD și de echipajul SAJ la UPU Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea