Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Accident MORTAL pe autostrada A1: Doi copii sunt în comă și două persoane au DECEDAT. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal a avut loc, vineri dimineaţa, pe Autostrada A1, între Traian Vuia şi Timişoara. Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la faţa locului.

Doi oameni au murit şi doi copii, de şase şi nouă ani, au ajuns în comă la spital, în urma unui teribil accident care a avut loc pe Autostrada Vestului, între Traian Vuia şi Timişoara. Doar tatăl copiilor a scăpat nevătămat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Şoferul care a provocat accidentul a intrat pe contrasens pe autostradă, unde a rulat aproximativ 13 kilometri. După accident, acesta a dispărut de la faţa locului, iar poliţiştii încearcă să-l găsească.

„În jurul orei 04.35, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timişoara. În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se aflau trei adulţi şi doi copii, dintre care doi adulţi încarceraţi, care au fost ulterior declaraţi decedaţi, iar cei doi copii (şase şi nouă ani) au fost transportaţi la spital inconştienţi, stare comatoasă, împreună cu cel de al trelea adult (tatăl copiilor) care nu a necesitat îngrijiri medicale.

Despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc datele deoarece au părăsit locul accidentului. S-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD şi 14 subofiţeri, trei ambulanţe SAJ, echipaj de poliţie”, au transmis cei de la ISU Timiş.

[nggallery id=7271]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea