Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT MORTAL în Cluj: Două persoane au DECEDAT în urma unei coliziuni între o autoutilitară și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, a avut loc un accident mortal, în Izvorul Crișului, județul Cluj, între un autoturism și o autoutilitară. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului și pasagerul din dreapta-față au decedat.

„Un conducător auto de 58 de ani, din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, care se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, în afara localităţii Izvorul Crişului, ar fi efectuat o manevră de depăsire, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutlitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Negreni. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului drepta-faţă, o femeie de 55 de ani, din comuna Fildu de Jos. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

„O autospecială, două echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate un ansamblul de vehicule (cap tractor cu remorcă) și un autoturism. Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia de cca 50 de ani. Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism. Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea