Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT la ieșirea din Alba Iulia, în apropiere de Hanul dintre sălcii. O femeie cu ”alcool la bord” care traversa șoseaua prin loc nepermis, lovită de un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc sâmbătă noaptea pe DN 1, km 375, la ieșirea din Alba Iulia, în apropiere de Hanul dintre sălcii.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 1.30, un tânăr de 25 de ani din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism a suprins și accidentat o femeie 38 de ani din Mediaș, județul Sibiu, în timp ce traversa șoseaua prin loc nepermis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spitalul din Alba Iulia. Potrivit IPJ Alba, aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

[nggallery id=6076]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea