Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident CUMPLIT pe autostrada A1: Impact VIOLENT între două autotrenuri. Trafic OPRIT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident cumplit a avut loc vineri dimineața pe autostrada A1, sensul Nădlac spre Deva. Două autotrenuri s-au făcut praf după o coliziune violentă.

Traficul pe autostrada A1 este blocat la km 459, sensul de mers Timișoara – Lugoj. În nodul rutier Balinț, un autotren a oprit pe banda de urgență după ce a ratat ieșirea de pe A1 spre autostrada A6. Conducătorul unui alt autotren a pătruns pe banda de urgență și a acroșat tirul care staționa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 pe sensul Nădlac spre Deva, la kilometrul 459, în zona localității Balinț, județul Timiș, un autotren oprit pe banda de urgență a fost lovit din spate de alt autotren, impact nesoldat cu victime.

Traficul este oprit pe Autostrada A1, pe sensul către Deva, fiind deviată circulația pe Autostrada A6 spre Lugoj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea