FOTO. Absolvenții de 10 ai județului Alba, premiați pentru rezultatele obținute la examenele naționale

Absolvenții de 10 ai județului Alba au fost premiați luni, în cadrul unei festivități organizate la sediul IȘJ Alba,  pentru rezultatele obținute la examenele naționale.

Luni, în prezența domnului prefect Dănuț Hălălai, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba, a avut loc festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10 la examenele naționale.

Guvernul României a acordat premii în cuantum de 1000 de lei pentru elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a absolvenților clasei a VIII-a și 3000 de lei pentru elevii care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat național, în conformitate cu HG. Nr.623/27.08.2019 și OMEN nr. 5099/2019.

Cei cinci elevi care au realizat această performanță sunt următorii:

BRICIU PETRU BOGDAN – ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,VASILE GOLDIȘ” ALBA-IULIA

COȘ TUDOR ADRIAN – LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ALBA-IULIA

MARIȘ RAFAIL – ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,IOAN DE HUNEDOARA” SÂNTIMBRU

NICOARĂ ILINCA SILVANA – COLEGIUL NAȚIONAL ,, INOCHENTIE MICU CLAIN” BLAJ

CĂLIN LORENA LAURA – COLEGIUL NAȚIONAL ,, TITU MAIORESCU” AIUD

„Felicitări pentru performanța excepțională! Îi felicit, deopotrivă, pe elevi, pe profesori, pe părinți și îi asigur de toată prețuirea! Ați obținut un lucru cu care extrem de puțini se pot lauda! În spatele mediilor de zece stă o viață de privațiuni și o muncă tenace, susținută, o forțare a limitelor.

Moralul de învingător și tăria de caracter sunt explicația unor performanțe în educație! Romania datorează mult elevilor, tinerilor care au creat o imagine pozitiva județului, țării. Vă urez o viață plină de împliniri în continuare!”, a scris pe facebook Marcela Dărămuș, Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...