Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Absolvenții de 10 ai județului Alba, premiați pentru rezultatele obținute la examenele naționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Absolvenții de 10 ai județului Alba au fost premiați luni, în cadrul unei festivități organizate la sediul IȘJ Alba,  pentru rezultatele obținute la examenele naționale.

Luni, în prezența domnului prefect Dănuț Hălălai, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba, a avut loc festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10 la examenele naționale.

Guvernul României a acordat premii în cuantum de 1000 de lei pentru elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a absolvenților clasei a VIII-a și 3000 de lei pentru elevii care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat național, în conformitate cu HG. Nr.623/27.08.2019 și OMEN nr. 5099/2019.

Cei cinci elevi care au realizat această performanță sunt următorii:

BRICIU PETRU BOGDAN – ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,VASILE GOLDIȘ” ALBA-IULIA

COȘ TUDOR ADRIAN – LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ALBA-IULIA

MARIȘ RAFAIL – ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,IOAN DE HUNEDOARA” SÂNTIMBRU

NICOARĂ ILINCA SILVANA – COLEGIUL NAȚIONAL ,, INOCHENTIE MICU CLAIN” BLAJ

CĂLIN LORENA LAURA – COLEGIUL NAȚIONAL ,, TITU MAIORESCU” AIUD

„Felicitări pentru performanța excepțională! Îi felicit, deopotrivă, pe elevi, pe profesori, pe părinți și îi asigur de toată prețuirea! Ați obținut un lucru cu care extrem de puțini se pot lauda! În spatele mediilor de zece stă o viață de privațiuni și o muncă tenace, susținută, o forțare a limitelor.

Moralul de învingător și tăria de caracter sunt explicația unor performanțe în educație! Romania datorează mult elevilor, tinerilor care au creat o imagine pozitiva județului, țării. Vă urez o viață plină de împliniri în continuare!”, a scris pe facebook Marcela Dărămuș, Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea