Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: “AB Heart” – Protocol de colaborare semnat între Spitalul Municipal Aiud și Spitalul Monza București. Serviciile medicale de cardiologie vor fi oferite la standarde europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reușită managerială la Spitalul Municipal Aiud – “AB Heart”. Serviciile medicale de cardiologie vor fi oferite la standarde europene cu ajutorul Centrului de Excelență Monza București.

Miercuri, 28 februarie 2018, s-a semnat un protocol de colaborare între Spitalul Municipal Aiud și Spitalul Monza București, centru de excelentă sub genericul “AB Heart – excelență și pasiune pentru sănătatea aiudenilor” (Aiud-București Inima).

La eveniment, Spitalul Municipal Aiud a fost reprezentat de către dr. Bogdan A. Popa – Manager, doctor Bogdan Vințeler – Director medical și doamna Monica Dan – Director economic. Spitalul Monza București a fost reprezentat de către domnul Luca Militello – Directorul General și domnul Iulian Plescan – Director operațional al centrelor Ares. A participat la eveniment, din partea Primăriei, domnul Liviu Florea, citymanagerul municipiului Aiud.

Protocolul deschide un amplu proces de colaborare, în urma căruia, la Spitalul Municipal Aiud vor fi oferite mai multe tipuri de servicii medicale importante. Este vorba despre diagnosticul și tratamentul complet al bolilor cardiovasculare, în vederea atingerii obiectivului declarat și anume reducerea cu 2% anual a mortalității cardiovasculare în rândul aiudenilor, în special și a beneficiarilor de servicii medicale din zona pe care o deservește SMA. De asemenea, o altă componentă prevăzută în protocol o reprezintă formarea profesională a medicilor aiudeni, prin efectuarea unor stagii de pregătire și schimburi de experiență în cadrul spitalului bucureștean pentru creșterea calității serviciilor oferite. AB Heart își propune să dezvolte, în primul rând, calitatea serviciilor pe domeniul cardiologiei clinice, dar sunt vizate, în același timp, un spectru larg de specialități: cardiochirurgie, chirurgie, ortopedie, radiologie, gastroenterolgie etc.

”Având în vedere gravitatea problemei bolilor cardiovasculare, în general, în Romania și în special în zona Aiud, considerăm că acest acord reprezintă un pas extrem de important în abordarea și gestionarea ei în mod eficient, prin creșterea calității și gamei serviciilor oferite la Spitalul Municipal Aiud”, a declarat doctorul Bogdan A. Popa, managerul Spitalului Municipal Aiud.

[nggallery id=5255]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei elevi, din Galda de Jos, Daia Română și Ciugud, calificare la etapa națională a Concursului pentru elevii din mediul rural ”Universul cunoașterii prin lectură” Etapa județeană a CONCURSULUI NAȚIONAL PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL „UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ” (CLASELE V-VIII), s-a desfășurat în data de 15.04.2024, la Școala Gimnazială Ciugud, coordonată de inspector școlar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea