Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: A venit iarna la Arieșeni. Ninge ca în povești, iar stratul de zăpadă măsoară 40 de centimetri

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

zapada-arieseni04Începutul lunii decembrie a adus cu el și ninsori. Ninge ca în poveşti la munte, unde iarna pare să-şi fi intrat în drepuri. La Arieșeni, în Munții Apuseni, la peste 800 de metri altitudine ninge fără încetare de 24 de ore.

Turiştii aflaţi la munte se pot bucura de peisajul autentic de iarnă, cu priveliști desprinse parcă din povești. Cu siguranță, cei mai fericiți sunt copii și cei care au așteptat să fie condiţii bune pentru sporturile de iarnă.

Comuna Arieșeni se află la granița dintre județele Alba și Bihor, fiind frecventată vara pentru drumeții montane și pentru vizitarea obiectivelor turistice, iar în sezonul rece pentru practicarea sporturilor de iarnă. În comuna Arieșeni se află două pârtii de schi, cu o lungime totală de doi kilometri, dotate cu tunuri de zăpadă, teleschi și nocturnă. Altitudinea maximă este de 1.400 de metri.

[nggallery id=3099]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea