Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: A fost montat PATINOARUL în Piața Cetății din Alba Iulia. Distracția pe gheață începe, cel mai probabil, în 5 decembrie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

patinoar 2015 piata cetatii alba iulia12Patinoarul din Piața Cetății Alba Iulia a fost deja montat, iar dacă stratul de gheață va fi bun de patinaj, potrivit reprezentanților primăriei, în 5 decembrie începe feeria pe gheață. Tot atunci, ar urma să se deschidă și Parcul de Crăciun din Cetate.

În acest an, albaiulienii iubitori de sporturi pe gheață se vor bucura de un patinoar nou, diferit față de cel de anul trecut. Acesta are o suprafață de 600 de metri pătrați și va fi funcțional timp de două luni de zile.

Miercuri, 25 noiembrie, parapeții patinoarului și instalația de răcire erau deja montate pe platforma de lemn în Piața Cetății. Potrivit celor care se ocupă de patinoar, de mâine începe și procesul de formare a gheții.

Se dorește ca patinoarul să fie pus în funcțiune până la data de 5 decembrie, însă asta depinde de vremea de afară, dacă se va reuși înghețarea lui.

Tot aici va exista și un punct de închiriere pentru patine, iar preţurile vor fi accesibile urmând a fi afişate la deschidere.

Cei care vor veni să patineze sau pur și simplu să se bucure de atmosfera creată aici se vor putea încălzi, contra cost, cu un ceai fierbinte, vin fiert, cafea sau ciocolată caldă. De asemenea vor putea servi produse alimentare, turtă dulce, cozonaci, kurtos colac şi multe altele, de la căsuţele ce vor fi amenajate aici.

Pentru închirierea patinoarului, Primăria Municipiului Alba Iulia plătește firmei specializate cu care a încheiat contractul de prestări servicii suma de 12.000 de euro.

[nggallery id=1318]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea