Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| 95 de kilograme de cannabis și peste 160 000 de lei, DESCOPERITE de către polițiști, cu ajutorul BCCO Alba. Au fost efectuate 19 percheziții domiciliare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia au sărit în ajutorul colegiilor lor din Târgul Mureș unde, împreună cu ei și cu efective din Cluj, au efectuat 19 percheziții domiciliare într-un caz de trafic de droguri.

La data de 22 septembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. din Târgu Mureş, au efectuat 19 percheziții domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj, într-un caz de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi înființat mai multe culturi de cannabis, atât indoor, cât și outdoor. De asemenea, ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc către mai multe persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite culturi outdoor de cannabis, constituite din 14 plante, cântărind aproximativ 95 de kg și au fost ridicate instalații necesare creșterii și îngrijirii plantelor, sisteme informatice precum și 16.350 de lei şi 315 euro.

Ieri, 22 septembrie, 8 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc au fost reţinute pentru 24 de ore.

YouTube video

Astăzi, 6 persoane au fost prezentate instanţei, în vederea dispunerii măsurilor legale, iar celelalte două sunt cercetate sub control judiciar.

Poliţiştii și procurorii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc fără drept, cultivarea și deținerea de droguri de risc și mare risc fără drept şi constituirea unui grup infracțional organizat.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La percheziţii au participat şi poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Cluj-Napoca şi Alba Iulia, jandarmi din Mureş şi Cluj, precum şi un echipaj canin de la Aeroportul Cluj-Napoca – Sectorul Poliției de Frontieră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea