Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: 34 de concurenţi au participat la „Crosul Tineretului” în Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

În cadrul manifestărilor dedicate „Săptămânii Naţionale a Tineretului” organizate în Alba Iulia a avut loc „Crosul Tineretului” în Piaţa Toboşarului (în Şanţurile Cetăţii) la care au participat 34 de tineri cu vârste cuprinse între 14 – 35 de ani. Competiţia a fost structurată pe categorii de vârstă 11 – 14 ani, 15 – 19 ani, 20 – 35 de ani pentru băieţi şi fete. Practic organizatorii au pregătit câte 6 medalii pentru fiecare loc, dar din cauza numărului redus de participanţi nu au putut fi oferite.

Pentru acest concurs organizatorii au fost pregătiţi pentru 200 de participanţi, dar se pare că la startul de la ora 10.00 s-au aliniat doar 34, majoritatea la categoria de vârstă 15 – 19 ani. Într-o zi frumoasă de primăvară tinerii au lăsat la o parte şcoala preferând sportul, iar la sfârşit toţi au fost premiaţi indiferent de abilităţile sportive cu dulciuri şi răcoritoare.

Cei care au ocupat primele poziţii au avut onoarea să fie felicitaţi de subprefectul Cornel Murg.

Amintim faptul că această competiţie sportivă a fost organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia pentru Sport şi Tineret Alba, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Asociaţia Judeţeană de Atletism Alba şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Alba.

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea