Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: 300 de PDL-işti din Alba, la mitingul pentru susţinerea statului de drept de la Bucureşti

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PDL Alba la mitingul organizat la Bucuresti02Aproximativ 300 de membri PDL Alba participă, astăzi, la mitingul organizat de partid la Bucureşti împotriva guvernării Uniunii Social Liberale (USL) şi pentru susţinerea statului de drept. Aceştia au plecat din municipiul Alba Iulia azi-noapte, în jurul orei 2.30, cu mai multe autocare. Printre reprezentanţii democrat-liberalilor din judeţ se află prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, senatorul Alexandru Pereş,vicepreşedintele PDL Alba –  Sorin Bumb, preşedinta Organizatiei de Femei PDL Alba – Rodica Andronescu şi preşedintele Organizaţiei de Tineret Alba Iulia, Bogdan Păunescu.

PDL Alba la mitingul organizat la Bucuresti13Mitingul PDL a început la Bucureşti în jurul orei 11.00 şi a strâns în Piaţa Revoluţiei aproximativ 15.000 de oameni, potrivit Jandarmeriei. ”Să fim alături pentru România. Suntem aici pentru că noi vrem lege, nu fărădelege. Suntem aici pentru ca noi să spunem stop ticăloşiei USL. De doi ani de când are puterea, USL împinge România în sărăcie, USL se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie. USL împinge România afară din Europa”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, candidatul desemnat al acestei formaţiuni la Preşedinţia României, în faţa mulţimii, în discursul său. Alături de acesta, pe scena amplasată în piaţă, se află desigur preşedintele democrat-liberalilor ,Vasile Blaga, precum şi Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Monica Macovei şi alţi membri importanţi ai conducerii partidului.

Manifestanţii poartă pancarte cu mesaje precum: ”USL nu uita, ţara asta nu-i a ta”, ”Au promis miere şi ne dau fiere”, „România Capitalistă nu se dezvoltă cu un buget socialist”, „PSD şi PNL au ucis 111.000 de firme în 10 luni”, „USL = GPS pentru şpagă”.

Potrivit senatorului Alexandru Pereş, ”peste 10.000 de membri ai Partidului Democrat-Liberal manifestează civilizat în sprijinul statului de drept. E o acţiune pe care PDL a început-o afară, în stradă, pentru că nu avem posibilitatea să ne exprimăm altfel. Nu intrăm pe posturile de televiziune, suntem ocoliţi printr-o practică obstrucţionistă faţă de membrii noştri de partid, aşa că am luat această decizie la nivel de Birou Permanent Naţional”.

Mitingul va fi urmat de un marş ce se va desfăşura între orele 12:30 – 13:30, pe traseul Piaţa George Enescu – str. C.A.Rosetti – B-dul Magheru – Piaţa Romană – B-dul Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei.

Vă prezentăm câteva imagini de la mitingul din Bucureşti:

[nggallery id=1114]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea