FOTO/ 17 poliţişti de la IPJ Alba avansați în grad, de Ziua Națională a României

Paul Voicu - Primar 2020

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 17 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cursul zilei de ieri, 28 noiembrie a.c., în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la IPJ Alba, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 17 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

ELIT

Astfel, în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2018, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul de comisar şef de poliţie comisar de poliţie Airini Mihai, seful Serviciului pentru acţiuni Speciale şi comisar de poliţie Rac Luminiţa, ofiţer specialist în cadrul Serviciului Cabinet.

În gradul de comisar de poliţie a fost înaintată subcomisar de poliţie Pavel Elena Adelina din cadrul Serviciului Resurse Umane, iar în gradul de inspector de poliţie au fost înaintaţi subinspectorii de poliţie Gavrilă Radu din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice, Ionescu Cătălin Horia din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul de Ordine Publică, Mihaiu Cornel din cadrul serviciului Rutier, Pienaru Georgina Viorica din cadrul Serviciului Criminalistic şi Raţiu Ovidiu, din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice.

Mihail David - 2020

Totodată, în gradul de agent şef de poliţie au fost înaintaţi agenţii şefi adjuncţi de poliţie Beca Ioan din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Sîrbu Nicolae din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale şi Slimnicean Ioan Dan, şeful Postului de Poliţie Jidvei.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

În gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost înaintaţi agenţii principali de poliţie Bîrlea Stelian Daniel din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice, Hălălaie Raul Andrei, şeful Postului de Poliţie Stremţ, Hossu Raul Gabriel din cadrul Serviciului Rutier, Mocanu Marius Dorin, şeful Postului de Poliţie Galda de Jos şi Moldovan Daniel, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale.

În gradul de agent principal de poliţie a fost înaintat agent de poliţie Gligor Constantin Bogdan.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 17 poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi le-a urat succes, în continuare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...