Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| 16 elevi de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, avansați la gradul de elev sergent: Noile grade, o recunoaștere a rezultatelor școlare, a comportamentului și a aptitudinilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șaisprezece elevi din clasa a XI-a de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost numiți în funcții de comandă la nivelul companiilor de elevi și au fost avansați la gradul de elev sergent. Rezultatele foarte bune obținute la învăţătură și comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe parcursul anilor de studiu îi recomandă pentru o nouă misiune, cea de elev gradat. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Noile grade vin ca o recunoaștere a rezultatelor școlare, a comportamentului și a aptitudinilor, dar și a încrederii că reușitele lor vor inspira următoarele generații de elevi.

Au fost numiți în funcția de elev înlocuitor al comandantului de pluton și au fost înaintați la gradul de elev sergent următorii elevi:

-La clasele a IX-a elevii sergent Călin Hartzos, Anamaria Neghină, Andra Pop, Alexandra Botei, Mihail Lombrea și Raluca Coman.
-La clasele a X-a elevii sergent Irina Anghel, Daria Prața, Denisa Șteopoae, Darius Iuga și Camelia Toma.
-La clasele a XI-a elevii sergent Ștefania Roșu, Iulia Papp, Irina Oarga, Ștefan Grecu și Julia Paul.

Tot pentru rezultate foarte bune la învățătură și comportare au fost înaintați în gradul de elev sergent următorii elevi din clasa a XI-a: Vlad Mihălțan, Diana Cîrciu, Ilinca Bozdog, Dragoș Costea, Serafim Mintău, Ioana Valacec, Vlad Rugină și Andreea Tomescu.

Felicitări tuturor, mult succes în continuare și rezultate de excepție și pe viitor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea