FOTO: 10 consilieri juridici au depus joi jurământul profesional, în cadrul Adunării Generale a Colegiului Consilierilor Juridici Alba

Joi, 22 februarie 2018, a avut loc ședința Adunării Generale a Colegiului Consilierilor Juridici Alba, la hotelul Transilvania din Alba Iulia. 

În sala de conferințe a hotelului Transilvania din Alba Iulia, a avut loc ședința Adunării Generale a Colegiului Consilierilor Juridici Alba, ocazie cu care au fost adoptate câteva actualizări ale Statului Colegiului.

În cadrul evenimentului au depus jurământul profesional un număr de 10 consilieri juridici, aceștia devenind astfel membrii ai Colegiului.

De asemenea, Decanul Colegiului, consilier juridic Ciutrila Cristian Ioan, invită pe data de 07 martie, începând cu ora 18.00, la Hotel Transilvania, toate doamnele și domnișoarele consilier juridic înscrise în colegiu, la o scurtă socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Tândală 23 februarie 2018 at 19:01

Ăștia mai lipseau din peisajul” justiției” ajunsă la mezat de o portocală; proverb românesc…” A da portocale la porci. (a risipi fără rost)”

nedumeritul 23 februarie 2018 at 20:52

…unde este malai, este si interes an accedere,…daca nu ma tine pe usa din fata, caut. Poate, poate ca, gasesc vre-o sparura prin gard,…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...