Rămâi conectat

Sport

Fotbalistul senegalez Souleymane Keita angajat fără forme legale la Performanța Ighiu. Echipa, sancționată de ITM Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal din liga a III-a Performanța Ighiu a fost sancționată cu avertisment de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba după ce fotbalistul senegalez, Souleymane Keita, proaspăt transferat la CSM Reşiţa, a fost angajat fără forme legale de muncă.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, luni, de ITM Alba, Clubul Sportiv Performanța Ighiu a fost sancționat cu avertisment scris după ce un fotbalist, cetățean senegalez, a fost angajat fără forme legale.

Surse oficiale au declarat pentru ziarulunirea.ro că este vorba despre mijlocaşul Souleymane Keita, proaspăt transferat la CSM Reșița, care a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Performanței Ighiu în turul campionatului, când a fost şi golgheterul divizionarei terţe, cu 5 reuşite.

Inspectorii ITM Alba au aplicat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două amenzi în valoare de 1.800 de lei și 11 avertismente, dintre care unul Clubului Sportiv Performanța Ighiu.

În vârstă de 29 de ani, Souleymane Keita a venit în județul Alba în vară, fiind transferat de la Național Sebiș, iar în acest moment face obiectul unui litigiu cu Naţional Sebiş, ajuns la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Fotbalistul african, ce joacă mijlocaş dreapta, este de aproape opt ani în România, având la activ peste 70 de meciuri în Liga 1, la Gloria Bistriţa, CSMS Iaşi şi ACS Poli Timişoara, echipe pentru care a marcat șapte goluri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea