Rămâi conectat

Actualitate

Fotbalistul albaiulian Nicuşor Stanciu va juca din vară la Steaua. Va avea un salariu de 7.000 de euro pe lună

Bogdan Presecan

Publicat

în

Albaiulianul Nicuşor Stanciu, jucător crescut și format la clubul de fotbal Unirea Alba Iulia, va pleca  din vară de la actuala sa echipă FC Vaslui la liderul Ligii I, Steaua București.

Fotbalistul de 19 ani  a semnat cu formaţia roş-albastră un contract pe 5 ani, cu o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

FC Vaslui va obține 700.000 de euro în urma vânzării mijlocașului originar din Alba Iulia.

Patronul clubului Steaua Gigi Becali c a intervenit telefonic la DigiSport şi a anunţat condiţiile financiare în care Nicuşor  Stanciu a semnat precontractul: „El avea 6.000 de euro salariu la FC Vaslui, dar trebuia să joace 75% din meciuri. Eu i-am zis că-i dau în primul an 7.000 de euro, în al doilea an – 8.000 de euro, după aia 9.000 de euro, 10.000 de euro şi în ultimul an de contract 11.000 de euro. Dar eu i-am zis că poate să ia 10.000 de euro încă din primul an, trebuie doar să arate că merită şi-i dau eu fără să vină la mine”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Un val de aer tropical va ajunge în România. Meteorologii anunță temperaturi de până la 20 de grade în weekend, după care va avea loc o răcire a vremii. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea