Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fotbal, Liga a 3-a, etapa a 16-a *Astăzi, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – Arieşul Turda şi Avântul Reghin – Industria Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos-Sanatatea Cluj2Partide dificile pentru conjudeţene în etapa a 16-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a în această după-amiază, de la ora 15.00, vorbind practic de confruntări între vecine de clasament.
*Metalurgistul Cugir – Arieşul Turda (în tur, 0-0). Sub Drăgana se întâlnesc grupările de pe locul şase (Metalurgistul, cu 25 de puncte), respectiv poziţia a 7-a (Arieşul, cu 23 de puncte). Elevii lui Coroian nu au cunoscut gustul eşecului în primăvară şi îşi propun să se impună la a doua reprezentaţie a returului pe teren propriu. Până în prezent, cugirenii sunt neînvinşi în ultimele trei dispute contra „vulturilor roşii”, al căror antrenor, portarul Pampea a fost eliminat runda anterioară.
*Avântul Reghin – Industria Galda (în tur, 2-2). Antrenorul Paul Ciucă (fără Apetri – suspendat) nu este într-o postură convenabilă, întrucât nou-promovata a adunat doar un punct în partea secundă a stagiunii. După pasul greşit cu „lanterna roşie”, Industria are parte de o deplasare delicată în „oraşul viorilor”. Se duelează două grupări cu acelaşi punctaj (17 puncte strânse până în prezent), Avântul Reghin situându-se pe poziţia a 10-a, mai jos decât oponenţii din Alba, din pricina golaverajului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea