Rămâi conectat

Sport

Fosta jucătoare a CSU Alba Iulia, Annemarie Părău a semnat cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - CSM Satu Mare17Conform site-ului de specialitate totatlbaschet.ro, fosta baschetbalistă a Clubului Sportiv Universitatea Alba Iulia, Annemarie Părău a semnat un contract cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe. Internaţionala româncă este la a doua aventură la echipa din Covasna, mai evoluând pentru „alb-verzi” în perioada 2010-2011.

Venită în garnitura lui Miroslav Popov ca un superstar, Annemarie Părău nu s-a ridicat la pretenţiile oficialilor din Alba Iulia, bifând un singur sezon pentru CSU Alba Iulia. În sezonul petrecut la formaţia antrenată de Miroslav Popov, Părău a bifat 46 de meciuri, 32 în campionat, 10 în CEWL şi 4 în Cupa României, cucerind medalia de bronz a Ligii Naţionale de Baschet Femini şi trofeul european al Ligii Europei Centrale. Annemaria a adunat medii de 6.5 puncte pe meci, 4.0 pase decisive, 2.5 recuperări, 1.3 intercepţii, 1.7 mingi pierdute şi 9.7 puncte la eficienţă în 685 de minute jucate pentru clubul albaiulian. Românca a mai evoluat la Sepsi în sezonul 2010-2011, mai bifând echipe din ţară precum ICIM Arad, CSM Târgovişte, CSM Satu Mare şi CSU Alba Iulia, iar în străinătate a jucat pentru Reims (Franţa) şi Elitzur Ramla (Israel).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea