Rămâi conectat

Politică Administrație

Fosta bază sportivă ”Metalurgistul” va purta denumirea ,,ARENA CUGIR”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aleșii Cugirului sunt chemați în ședința ordinară a legislativului de vineri, 25 martie, să-și dea acordul asupra unui proiect de hotărâre inițiat de primarul stadion-metalurgistul-cugir-feb-2016Adrian Teban, cu privire la atribuirea denumirii „ARENA CUGIR” bazei sportive (fostul stadion ,,Metalurgistul”), aflată în administrarea Clubului Sportiv Orăşenesc, instituție publică subordonată Consiliului local Cugir.

Proiectul are la bază o adresă transmisă de Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir prin care se solicită acordul Consiliului local privind atribuirea denumirii bazei sportive amintite, urmare a unei hotărâri aparținând Comitetului Director al Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, care a stabilit în unanimitate ca singură propunere de nume ,,ARENA CUGIR „.

Proiectul amintit are avizul comisiei de specialitate din Consiliul local.  Anterior, pe paginile de socializare, sub genericul ,,Dă-i un nume stadionului”! s-a realizat un sondaj cu privire la părerea localnicilor vis a vis de numele pe care baza sportivă ar urma să-l poarte, după ce lucrările vor fi finalizate. Potrivit sondajului, ,,Arena Cugir” a primit 47 de voturi, ,,Arena Metalurgistul”-20 voturi, ,,Arena Dinea” – 10 voturi și ,,Arena Drăgana”- 6 voturi. De amintit că proiectul de hotărâre al primarului a obţinut deja avizul Comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Alba, prin care baza sportivă se va numi ,,ARENA CUGIR”

    (C.P.)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea