Fonduri în valoare de 10 milioane de euro pentru asistența socială a persoanelor defavorizate, atrase de Primăria Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Două proiecte vizând asistența socială pentru persoanele defavorizate, în valoare de câte 5 milioane de euro fiecare, au fost câștigate de municipalitatea din Alba Iulia – a anunțat primarul Mircea Hava, la Radio Unirea FM.

”Este vorba despre două proiecte pe POCU (Programul Operațional cu Capital Uman). Sunt două zone mai sărace din Alba Iulia, este vorba de zona ”Roma” și despre zona cartierului Pâclișa – str. Vasile Goldiș – cartierul ”Cicago”. Este vorba despre asistență socială pentriu copiii care merg la școală, dar și pentru asistență acordată cetățenilor care locuiesc acolo privind întocmirea documentelor de care au nevoie. Sunt proiecte făcute pentru a ajuta oamenii. Așteptăm să le semnăm, apoi vor fi licitațiile și vor deveni operaționale”, a declarat Mircea Hava.

ELIT

Primarul municipiului Alba Iulia a mai explicat că este vorba despre persoane aflate în risc de sărăcie și este vorba despre bani europeni alocați strict pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă această categorie socială.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...