FOCAR la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș: 11 angajați și 33 beneficiari depistați cu COVID-19

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un nou focat de COVID-19 a fost confirmat la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș, unde 11 angajați și 33 beneficiari depistați cu virusul SARS-CoV–2.

În urma procedurii de testare/retestare a salariaților și a beneficiarilor din cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș, centru rezidențial aflat în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, realizată în data de 9.11.2020, pentru depistarea virusului SARS-CoV–2, rezultatul privind infectarea cu noul coronavirus a fost pozitiv pentru un număr de 11 angajați și 33 beneficiari.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Monitorizarea nivelului saturației de oxigen din sânge și a temperaturii beneficiarilor este asigurată de către asistentele medicale, angajate ale centrului. De asemenea, este menținută legătură permanentă cu un medic infecționist și medicul de familie, în vederea stabilirii schemei de tratament adaptată fiecărui beneficiar.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La nivelul centrului se derulează permanent acțiuni de igienizare și dezinfectare a spațiilor și a obiectelor, sunt asigurate stocurile de materiale și echipamente de protecție și se aplică toate dispozițiile și recomandările Direcției de Sănătate Publică Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419