Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOCAR la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș: 11 angajați și 33 beneficiari depistați cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou focat de COVID-19 a fost confirmat la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș, unde 11 angajați și 33 beneficiari depistați cu virusul SARS-CoV–2.

În urma procedurii de testare/retestare a salariaților și a beneficiarilor din cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilităţi Baia de Arieș, centru rezidențial aflat în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, realizată în data de 9.11.2020, pentru depistarea virusului SARS-CoV–2, rezultatul privind infectarea cu noul coronavirus a fost pozitiv pentru un număr de 11 angajați și 33 beneficiari.

Monitorizarea nivelului saturației de oxigen din sânge și a temperaturii beneficiarilor este asigurată de către asistentele medicale, angajate ale centrului. De asemenea, este menținută legătură permanentă cu un medic infecționist și medicul de familie, în vederea stabilirii schemei de tratament adaptată fiecărui beneficiar.

La nivelul centrului se derulează permanent acțiuni de igienizare și dezinfectare a spațiilor și a obiectelor, sunt asigurate stocurile de materiale și echipamente de protecție și se aplică toate dispozițiile și recomandările Direcției de Sănătate Publică Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea