Rămâi conectat

Curier Județean

Florin Roman, vicepreşedintele PNL Alba, renunţă la proiectul Alba Iulia Capitală Culturală Europeană

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, proaspăt consilier judeţean la Alba şi unul dintre principalii iniţiatori ai proiectul Alba Iulia Capitală Europeană, a anunţat public, azi, 11 iunie, prin intermediul paginii sale de facebook, că din cauza faptului că USL Alba nu a câştigat majoritatea în cadrul consiliului local şi consiliului judeţean, el renunţă la proiectele pentru care s-a luptat în ultimii ani.

Cel mai important dintre acestea este proiectul Alba Iulia Capitală Europeană, sau sala polivalentă. Roman anunţă că la nivel local, el va rămâne în opoziţie si că nu face nici un fel de blat sau înţelegere cu PDL.

“Au trecut şi alegerile. Încă 4 ani cu pedeliştii în fruntea CJ şi a Primăriei Alba Iulia aşa au votat cetăţenii, iar votul lor trebuie respectat. Cel puţin eu îl respect! Nu-mi convine dar asta este democraţia. USL are acum 7 primari de municipii şi oraşe iar PDL are 4. Întrucât nu avem majoritatea în CJ si CLM Alba Iulia anunţ public ca renunţ la proiectele mele, pentru care nu am avut suficientă susţinere: Alba Iulia Capitala Culturală Europeană, sala polivalenta etc. Sper ca cei de la PDL sa facă treabă bună deşi am mari îndoieli că un judeţ PDL va avea un viitor bun într-o ţară în care USL câştigă devastator la nivel naţional! Eu unul rămân in opoziţie la nivel local si nu fac nici un fel de blat sau înţelegere cu PDL”, precizează declaraţia semnată „Florin Roman, consilier judeţean”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea