Florin Roman va rămâne cu renumele de agitator electoral

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
  • „Citesc cu perplexitatea omului de administraţie care ştie ce se întâmplă în sistem cum domnul Florin Roman şi-a făcut în ultimele luni obiceiul de a împroşca în paginile cotidianelor locale, în stânga şi în dreapta, pe orice subiect, cu orice preţ.”
  • Amănunte în ediţia tipărită a ziarului „Unirea” din 13 martie 2012.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

cineva 12 martie 2012 at 21:54

mare dreptate are articolul asta!

Altcineva 13 martie 2012 at 7:57

Nu are dreptate semnatarul articolului.Florin Roman are dreptate!

felicia 12 martie 2012 at 22:09

AIURELIENE dormi ? Vezi ca te dau astia (BUBA) afara si o sa ajungi pe drumuri

Aurelian 13 martie 2012 at 11:17

Ieri l-am rugat pe Florin Roman, care se „impauneaza” cu functia de Vicepresedinte PNL Alba, sa ne spuna daca poate, ce scor a avut la alegeri in PNL Alba, cati l-au votat pentru, cati au fost impotriva, si cati s-au abtinut! Nu a dorit sa deie nici un raspuns, ca functia de Vicepresedinte PNL Alba, nu este castigata in alegeri, si datorita unor calitati recunoscute de majoritatea delegatilor la Conferinta Judeteana, ci este CUMPARATA, asa cum se cumparau functiile la Inalta Poarta, este cumparata prin mituirea lui Eutanasiu, si are functia ca asa au vrut muschii lui Eutanasiu, si nu ca asa au dorit membrii PNL Alba. Deci Piticul Atomic nu poate spune ca reprezinta PNL Alba, ci ca il slujeste pe Eutanasiu. Din experienta istorica se stie ca cel ce cumpara o functie, se crede impropietarit cu ea, o considera o investitie, si cauta sa scoata cat mai mult castig material din acea functie, ca se cunosc ambitiile de imbogatire ale Piticului Atomic, iar in situatia ca va ajunge in administratia publica va incerca sa fure tot ce poate, ca nesimtirea lui este arhicunoscuta din „prestatiile jalnice” din presa balgradeana. Un „gunoi” asta este Piticul Atomic, asemanator cu „gunoaiele politice recliclate” de Eutanasiu, si ca toata „cupola” PNL Alba!

r.ghe 13 martie 2012 at 13:07

Ba Aureliene,ba!Nesimtirea ta este fara margini.Cocalarule politic,esti jalnic.Mizerabil om,jegos caracter.Doar in pedeleul din Alba iti puteai gasi locul.Hai sictir,mizerabilule!

Comentariile sunt oprite