Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, PNL: După căderea guvernului PDL, urmează căderea trioului PDL-Hava-Dumitrel.

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sloganul Mircea Hava – Ion Dumitrel în Alba este „nu putem, nu ştim, nu e treaba noastră” 

 Guvernarea PDL nu s-a terminat! Ea continuă în forţă la Alba şi la Alba Iulia. Hava şi Dumitrel sunt doi dintre oamenii care au făcut posibil să existe Boc, Udrea, Anastase. Ei şi-au dat girul pentru tăierile de salarii, închiderile de spitale, politizarea barbară în şcoli şi în toate instituţiile. Guvernarea celor doi în Alba continuă de 18 ani cu rezultate foarte asemănătoare cu ale lui Băasesu şi Boc: şomaj, cădere economică, risipă de bani! Chiar şi acum, petreceri cu scop electoral făcute de cei doi irosesc bugetul public!
Schimbarea e necesară la Alba aşa cum a fost de dorit şi este şi la Bucureşti. PDL la Alba este un partid nereformat, încremenit, fără idei şi care a epuizat de mult aşteptările. PDL Alba prin Hava şi Dumitrel nu mai au ce oferi. Acum că au dispărut de la Bucureşti „sponsorii” care le băgau bani în firmele de partid nu mai pot pretinde că fac nici măcar sensuri giratorii de 40.000 euro.
A mai avea încredere încă o dată în Hava şi Dumitrel înseamnă a le da speranţe lui Boc şi Băsescu că vor putea face o şmecherie la toamnă ca să vină să ne conducă din nou, ÎNCĂ patru ani! Aceşti oameni trebuie să plece, partidul lor trebuie să se reformeze şi, dacă nu poate, să dispară. PDL a devenit un simbol al trecutului şi un simbol al sărăciei. Alba nu mai are nevoie de Hava şi Dumitrel ca să susţină o asemenea guvernare PDL, un asemenea mod învechit de a face politică.
Nu este suficientă o conducere de „tranziţie” de câteva luni din partea USL. E nevoie de o schimbare profundă la „bază”, la firul ierbii. Trebuie ca oamenii precum Hava, Dumitrel sau Pereş să plece. La umbra lor au crescut monştri şi sărăcia a luat amploare. E nevoie de un alt mod de a conduce, competent şi pentru oameni. Guvernul USL are şansa acum să arate că se poate să readucă salariile la nivelul normal fără să distrugă ţara şi că poate opri risipa de bani.
Candidaţii USL de la Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor, dar şi ceilalţi colegi din judeţ, vor arăta din iunie că POT FI aduşi investitori şi în Alba, că POT FI făcute drumuri şi poli de dezvoltare la noi în judeţ. Nu mai trebuie să acceptăm „scuzele” permanente ale lui Hava şi Dumitrel care ne spun mereu că NU POT aduce investiţii. Ei nu au habar să dea un telefon la o fabrică, la o firmă, dar ştiu cum să facă să coste triplu sacul de ciment atunci când asfaltează. Ştiu să toace bani, dar nu ştiu să aducă un leu.
Ne-am săturat să îi auzim pe cei doi mereu „nevinovaţi” – Hava şi Dumitrel – că: „nu se poate”, că „nu suntem în stare”, că „nu e treaba noastră”. Schimbare în Alba asta înseamnă: să aducem în funcţie oameni care POT şi ÎNŢELEG ce probleme au oamenii – şi anume locurile de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea