Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman, PNL: Domnule deputat Ioan Dîrzu sunteți cu Liviu Dragnea, nu cu Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă tăcea, filosof rămânea, aș putea spune după ultima declarație a deputatului PSD Ioan Dîrzu.

Omul lui Liviu Dragnea în județul Alba le-a rezolvat pe toate! Cu PSD-ul său au mutat contribuțiile de la angajator la angajat, reducând salarii; au prorogat termenul de creștere a pensiilor românilor de la 1 ianuarie la 1 iulie, conform legii, care coroborate cu inflația și cu majorările de prețuri la alimentele de bază și utilități au dus la bani mai puțini în buzunarele pensionarilor; au jefuit bugetele municipiilor, orașelor și comunelor, oprind orice șansă de dezvoltare; au tăiat investiții pentru a susține ajutoarele sociale; au prăduit pilonul II de pensii private, luând cinic bani din munca copiilor pentru susținerea sistemului public de pensii și au tăiat de la autostrăzi și investiții pentru susținerea aparatului PSD.

Din păcate, am putea continua așa până dimineață! Ca să nu mai spunem că dinamitează justiția pe care o întoarce pe vremea lui Năstase și Cozmâncă, când partidul hotăra cine trebuie să fie arestat și cine nu!

Așteptam de la dl. Dîrzu să susțină prorogarea termenului pentru split TVA, eliminarea impozitului de 1% pe cifra de afaceri, care înseamnă pierderea a zeci de mii de locuri de muncă în sistemul privat sau eliminarea supraaccizei la carburanți! Nimic din toate acestea însă, așa că dl. deputat aberează.

Sunteți vinovat domnule Dîrzu pentru toate aceste nenorociri pe care le-ați aruncat asupra românilor în calitate de om al lui Dragnea în județul Alba și nu de reprezentant al oamenilor din Alba în Parlament. Dacă mai aveți un dram de rațiune, ați face ce trebuie: DEMISIA!

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea