Florin Roman, PNL: Domnule deputat Ioan Dîrzu sunteți cu Liviu Dragnea, nu cu Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Dacă tăcea, filosof rămânea, aș putea spune după ultima declarație a deputatului PSD Ioan Dîrzu.

Omul lui Liviu Dragnea în județul Alba le-a rezolvat pe toate! Cu PSD-ul său au mutat contribuțiile de la angajator la angajat, reducând salarii; au prorogat termenul de creștere a pensiilor românilor de la 1 ianuarie la 1 iulie, conform legii, care coroborate cu inflația și cu majorările de prețuri la alimentele de bază și utilități au dus la bani mai puțini în buzunarele pensionarilor; au jefuit bugetele municipiilor, orașelor și comunelor, oprind orice șansă de dezvoltare; au tăiat investiții pentru a susține ajutoarele sociale; au prăduit pilonul II de pensii private, luând cinic bani din munca copiilor pentru susținerea sistemului public de pensii și au tăiat de la autostrăzi și investiții pentru susținerea aparatului PSD.

ELIT

Din păcate, am putea continua așa până dimineață! Ca să nu mai spunem că dinamitează justiția pe care o întoarce pe vremea lui Năstase și Cozmâncă, când partidul hotăra cine trebuie să fie arestat și cine nu!

Așteptam de la dl. Dîrzu să susțină prorogarea termenului pentru split TVA, eliminarea impozitului de 1% pe cifra de afaceri, care înseamnă pierderea a zeci de mii de locuri de muncă în sistemul privat sau eliminarea supraaccizei la carburanți! Nimic din toate acestea însă, așa că dl. deputat aberează.

Mihail David - 2020

Sunteți vinovat domnule Dîrzu pentru toate aceste nenorociri pe care le-ați aruncat asupra românilor în calitate de om al lui Dragnea în județul Alba și nu de reprezentant al oamenilor din Alba în Parlament. Dacă mai aveți un dram de rațiune, ați face ce trebuie: DEMISIA!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

carcotas 11 decembrie 2017 at 15:39

De acord cu tot ce spui Florine. dar numai daca o spunea altul.
Asa ca …. las-o balta!

diplomatul 11 decembrie 2017 at 15:44

Ce are Dirzu cu Dragnea ??
Raspuns: incepe cu D
Nu e omul lui Dragnea.. si reamintesc voi ati votat Dragnea (shhhh) si la-ti pupat in dos.
Eu ii spun domnului Dirzu, sa nu asculte gurile de la primarie ca put foarte rau mai ales cand vine vorba sa incepa de a vorbi despre legea scrisa si niciodata citita. Pentru ei e o limba chineza modificata :)))
Florin Roman, cine o mai fi si asta.. nu o fi oare unul dintre carpele care ii spala dintii lui Plesa.. hmm
Bai Florine, mai cheama si un caine ca acuma cauti amintiri care daca ar fi sa le amintesc il bagam pe Oancea si Hava in acelas partid.
Cat e de mica primaria asta.. dar o gura foarte mare.
Daca esti asa deschis cu lumea si iti place sa joci cu cartile pe masa, raspunde-mi la intrebarile de mai jos.
Daca nu stii sa scrii, deseneaza :))

1.De ce e apa asa de scumpa fata de cei din Cluj? realizezi ca
suntem nici un sfert din clujeni.
2. De ce sa inchis robinetul cu surse europene? (banii unde sunt)
3. De ce ati ales o firma din Cluj pentru proiectul „furt date” adica.. SMART CITY ???
4.De ce parcara din centru e goala si se taxeaza ?? Ca doar voi nu ati bagat nimic in ea.. doar piciorul asa prin trecere.
.. Au fost intrebari in gluma, stiu de capabilitatea voastra.

1. De ce credeti ca Romania (Alba Iulia) se afla intr-o situatia care asteapta sa fie stoarsa sa debanii? si cum o puteti scoate.
Raspuns: Oamenii vor si vor banii e normal. Statul creste si creste impozitele. Iar FMI face si face banii pe banda rulanta :))
Lasand gluma la o parte e de rau pentru ca asta se vede la pensie. E normal sa taie pensiile pentru ca nu se pot acoperi, cat se produce sau fabrica prea multi banii asta se intampla, vorbim de doua sfere diferite, dar ma gandesc ca nu intelegi lucrul acesta.Dupa cum sunteti imbracat si stati la birou mi se pare ca nu cunoasteti multe lucruri si vorbiti doar aiurea, nu sunteti o persoana de a sta in oficiu si a urmarii graficele si politicienii care se joaca cu banii si cu banca centrala :)). Sunteti inca mic pe partea financiara nu am de gand sa las niste urme pe aici.. eu am intrat sa rad de oamenii, care nu inteleg :)). Si ma amuza sa vad ca primaria e condusa de oameni care nu sunt in stare sa faca un imprumut pe o baza de a respecta anumite clauze.. Iar daca o sa ajungeti sa faceti lucrul acela, veti ajunge la vorbele mele.
Reamintesc la cititori inflatia se produce atunci cand totul e supra evaluat si asta se intampla in situatia pensilor. Pentru ca leul e foarte foarte „deprecated” fata de alte monezi. Cu cat creste euro si dolarul cu atata situatia devine mai grea, sa reamintesc euro e facut pe banda rulanta :))) fara a avea o valoare semnificativa… e facut pentru ca lumea il cauta.

aaa am uitat. banii ce i-ati scos de la banca vezi ca.. bine veti face o parcare dar daca nu se utilizeaza si va fi ca ceea din centru :)). Va trebui sa platiti banii inapoi la banca, bine prin lege cu numarul si etc veti amana 4-5 ani. Dar veti ajunge sa ridicati supra impozitele care sunt la un nivel european :)) (cine stie rade) si trebuie sa luati banii din buzunarul albaiuleanului care chiar daca nare masina si nu a parcat nici cu piciorul in noua parcare, el trebuie sa plateasca banca pe care ati solicitato.
Stiu cine se ocupa de proiect si stiu cine a facut imprumut dar asta sa discutat in sedinta intre o groaza de oamenii care jumate nu stiu ce cauta acolo :)) .. Dar e proiectul primarie.

diplomatul 11 decembrie 2017 at 15:44

Acuma realizezi ca comentariul meu e mai mare ca stirea :))))

dolfi 11 decembrie 2017 at 18:06

Florine, taci ca esti croit dupa acelasi sablon ca tov. Darzu. Stim ca in secret va simpatizati unul pe altul. Asa ca nu mai faceti circ.
de 28 de ani faceti circ pe banii, timpul nervii si sanatatea noastra a cetatenilor

eneea 12 decembrie 2017 at 8:40

Nu mai publicati prostiile piticului ! Are abonament ?

Pavel Hoinar 12 decembrie 2017 at 9:35

Roman sti de unde vine PNL ? dela PeNaLi ca tine acum teai prins ca esti tot mai penal din zi in zi !

Ciuma Rosie si PeNaLi o vandut tara asta care nu ne mai apartine…poate vine vremea ca Ceausescu sa aveti si voi parte !

Goe 12 decembrie 2017 at 15:12

” Domnule deputat Ioan Dîrzu sunteți cu Liviu Dragnea, nu cu Alba”!
Iar tu mai piticanie, esti „aerian”, total pe dinafara, tot discursul tau, ii numai lozinci patriotarde si populiste!
PS. Dar, aici cu Darzu, ai dreptate, cu adevarat, tu tot timpul ai dreptate, „dreptatea prostului”, dar de data asta ai nimerito!

ungureanu ardelean 14 decembrie 2017 at 12:00

ha-ha-ha

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...