Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman  ne demonstrează că PNL e la fel ca PSD. Nu ne intimidează!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Președintele USR Alba, domnul  Beniamin Todosiu, a luat act de faptul că deputatul PNL Florin Roman l-a acționat în instanță pentru simplul fapt că a adus în atenția presei locale o investigație jurnalistică care îi este defavorabilă.

 ”Florin Roman ne demonstrează că PNL este la fel ca PSD. Nu ne intimidează!

PSD și PNL – aceleași tactici de intimidare. Acțiunea în judecată a lui Florin Roman este de fapt o acțiune de imagine a parlamentarului PNL care nu ne intimidează. Postarea USR pe care o invocă în instanță liderul PNL citează o investigație jurnalistică care era deja publică. Pentru că nu are argumente să justifice sumele încasate în diverse Consilii de Administrație, Florin Roman recurge la diversiuni. Din păcate, observăm că liderii PNL aplică modelul PSD și al Gabrielei Firea, care și-a făcut un obicei din a-i da în judecată pe consilierii USR care dezvăluie matrapazlâcurile de la Primăria București. Facem un apel la colegii din opoziție să avem o campanie electorală cinstită, iar cea mai bună viziune pentru România să câștige ”, a declarat Beniamin Todosiu.

Reamintim faptul că USR este singurul partid din România care încearcă să reformeze vechea clasă politică compromisă în  ultimii 30 de ani.

comunicat de presă USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea