Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: „PSD fuge ca dracu de tămâie de anticipate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Florin Roman, liderul deputaților PNL: „PSD fuge ca dracu de tămâie de anticipate”

Reacția liderul deputaților PNL, Florin Roman, la anunţul declanşării alegerilor anticipate:

Șoc și groaza în PSD, după anunțul premierului Ludovic Orban, de declanșare a procedurilor pentru alegeri anticipate. Sau mai bine zis, PSD fuge ca dracu de tămâie de votul românilor, după ce cuplul Dragnea-Dăncilă, la braț cu PSD au dat foc României.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Avem nevoie de anticipate, pentru ca românii sa aibă ce așteaptă: o Românie fără PSD, tăierea pensiilor speciale, alegerea primarilor în două tururi, confiscarea averilor nejustificate etc. PNL a solicitat totodată convocarea unei sesiuni extraordinare a parlamentului pe aceste teme, care țin agenda publică, iar economiile din tăierea pensiilor speciale, de care PSD ține cu dinții, pot acoperi resursele financiare necesare pentru plata alocațiilor copiilor.

Alegerea primarilor din două tururi este democratică și necesară. Cu circa 1700 de primari și 28 de baroni locali roșii în fruntea Consiliilor județene, PSD nu dorește în ruptul capului alegerea primarilor în două tururi, întrucât își pierd seva din care își trag puterea absolută.

Exercițiul iresponsabil de la sfârșitul anului trecut, când PSD a votat proiecte cu impact bugetar de peste 3% din PIB, când au lăsat un deficit real de peste 4%, arată că PSD are un singur gând: sa incendieze finanțele României și să amaneteze viitorul copiilor noștri. Anticipatele sunt singura soluție pe care românii o au la îndemână pentru a scapa de “ciuma roșie”!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea