Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Guvernul este într-o situaţie dificilă, PSD-iștii vor aștepta să se erodeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, deputat PNL de Alba și liderul formațiunii în Camera Deputaţilor, a declarat luni, 9 iunie că este de părere că PSD-ul nu va depune prea curând o moțiune de cenzură pentru că „Guvernul este într-o situație dificilă” și social-democrații vor să profite de moment și să-i lase pe liberali să se erodeze cât mai mult.

Nu cred că vor depune moţiune de cenzură foarte rapid. Vor aştepta probabil ca acest Guvern să se erodeze, vor aştepta probabil luna septembrie pentru a vedea reacţia Guvernului, situaţia majorării pensiilor, alocaţiilor.

Lor le convine această situaţie, ştiu că Guvernul este într-o situaţie dificilă, întrucât trebuie să gestioneze, pe lângă o criză sanitară, şi ceea ce se prefigurează în domeniul economic, o problemă dificilă. Şi, din acest motiv, curajoşilor care vin şi spun la presă că dau jos Guvernul, le convine de minune acest Guvern aşteptând ca el să se erodeze natural, deci nu poate fi vorba despre o moţiune de cenzură în viitorul apropiat. Sunt declaraţii politice”, a declarat Roman, la Parlament.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea