Florin Roman, liderul deputaților PNL: Guvernul este într-o situaţie dificilă, PSD-iștii vor aștepta să se erodeze

Florin Roman, deputat PNL de Alba și liderul formațiunii în Camera Deputaţilor, a declarat luni, 9 iunie că este de părere că PSD-ul nu va depune prea curând o moțiune de cenzură pentru că „Guvernul este într-o situație dificilă” și social-democrații vor să profite de moment și să-i lase pe liberali să se erodeze cât mai mult.

Nu cred că vor depune moţiune de cenzură foarte rapid. Vor aştepta probabil ca acest Guvern să se erodeze, vor aştepta probabil luna septembrie pentru a vedea reacţia Guvernului, situaţia majorării pensiilor, alocaţiilor.

ELIT

Lor le convine această situaţie, ştiu că Guvernul este într-o situaţie dificilă, întrucât trebuie să gestioneze, pe lângă o criză sanitară, şi ceea ce se prefigurează în domeniul economic, o problemă dificilă. Şi, din acest motiv, curajoşilor care vin şi spun la presă că dau jos Guvernul, le convine de minune acest Guvern aşteptând ca el să se erodeze natural, deci nu poate fi vorba despre o moţiune de cenzură în viitorul apropiat. Sunt declaraţii politice”, a declarat Roman, la Parlament.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...