Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman:Domnule Ion Dumitrel, domnule Mircea Hava, nu vă mai ascundeţi!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Le-a intrat frica în sân! Anul 2012 e anul schimbării în Alba – aducem competenţa la conducerea judeţului!” Drept la replică ca răspuns la enormităţile, minciunile şi atacurile la persoană pe care angajaţii, oamenii plătiţi de Ion Dumitrel şi PDL, sau şantajabili de către aceştia le vor profera în presa din Alba la adresa noastră.

Scopul nostru este o viaţă mai bună în Alba pentru oamenii de aici, dezvoltare locală adevărată, nu pe hârtie; Scopul lor este menţinerea la putere cu orice preţ şi menţinerea privilegiilor şi sinecurilor. Noi aducem argumente, ei atacă în haită şi jignesc. Înseamnă că le-a intrat frica în sân. Nu ne interesează cine semnează injuriile şi jignirile, pentru că în spate e aceeaşi maşinărie de şantaj şi invective a PDL.
Anul 2012 e un moment decisiv pentru o schimbare în judeţul Alba, pentru a aduce competenţa la conducerea judeţului. Domnul Ion Dumitrel, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, şi PDL au ratat, în cei 8 ani de când sunt la putere, orice ţintă de dezvoltare a judeţului Alba: nu sunt locuri de muncă, nu vin turişti, nu vin investitori, nu avem o viaţă culturală autentică şi consistentă. Ei, Dumitrel, Hava şi PDL, trebuie să plece pentru că, aşa cum am spus-o şi am argumentat-o, ei nu au anvergura politică, economică, administrativă şi culturală ca să conducă un judeţ – sau cum am mai zis-o „căruţa domnului Dumitrel nu merge mai departe de Albac”, adică nu are deschiderea pentru o dezvoltare reală a judeţului Alba. Este un preşedinte „de judeţ” limitat, fără proiecte şi fără preocupare pentru nivelul de trai al oamenilor. Nu are nimic de spus şi nu a zis nimic până acum.
Vom continua să spunem oamenilor ce credem despre Dumitrel, Hava şi PDL. Probabil ei vor continua să înjure, să calomnieze, să inventeze aberaţii şi să îşi pună vasalii să semneze materiale de presă care „înfierează” duşmanul de partid ca pe vremea comuniştilor. Acolo s-au educat, atâta ştiu: propagandă comunistă. De câte ori veţi vedea un material de atac la adresa opoziţiei din Alba, întrebaţi-vă cu ce îl are la mână Dumitrel sau Hava pe acel om. Noi sperăm în continuare că se poate purta un dialog pe argumente, faţă în faţă, şi nu prin intermediul unor persoane îndoielnice. Domnule Dumitrel, domnule Hava, nu vă mai ascundeţi!

Florin ROMAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea