Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Florin Roman: Ion Dumitrel şi Mircea Hava nu au avut şi nu au niciun plan pentru dezvoltarea judeţului Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Aş vrea să vă fac un rezumat al ultimelor luni politice în judeţul Alba, spunând că PDL nu are şi nu a dovedit că a avut vreo ofertă pentru dezvoltarea şi pentru economia judeţului, pentru locuri de muncă. PDL oferă oamenilor din Alba doar spectacol, la propriu şi la figurat. Şi asta pe bani mulţi, pe banii noştri.
S-a dovedit în aceste luni că nu avem cu cine dialoga despre economia şi dezvoltarea judeţului, pentru că de fapt oamenii de la PDL, în frunte cu Dumitrel şi Hava, nu au nimic de spus.
Trecând peste orgolii politice, i-am întrebat în mod repetat şi eu şi alţi colegi ce au făcut şi ce au de gând domnii de la PDL să facă pentru judeţul Alba în aceste luni cât mai sunt la putere.
Le-am cerut să prezinte măsuri concrete luate deja, ca dovadă că totuşi fac ceva acolo. Noi nu le-am găsit, analiştii nu le-au găsit, ei nu au prezentat nimic. Deşi nu fac nimic şi rezultate nu există, ei continuă să fie senini, ceea ce începe să sune deja a iresponsabilitate.
Din păcate, singurele reacţii ale PDL nu au fost de dialog politic ci doar jigniri aruncate la grămadă asupra noastră. Noi i-am întrebat despre economie, despre sărăcia din Alba, ei înjură. Tot din păcate, limbajul trivial de pe forumurile de internet a ajuns mesaj oficial al PDL.
Noi nu răspundem acestui val de injurii, ci le aducem aminte ce se întâmplă în judeţul Alba: primul loc la şomaj din Ardeal, 18.000 de locuri de muncă pierdute în trei ani, spitale închise, niciun plan de dezvoltare, ci doar bani cheltuiţi de dragul de a fi cheltuiţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile Săptămâna Patimilor, sau Săptămâna Mare, așa cum este cunoscută în popor, este perioada de la Duminica Floriilor până în Sâmbăta Mare, inclusiv. Potrivit rânduielilor canonice, în această săptămână se ajunează până seara, iar slujbele specifice acestei săptămâni sunt Deniile. Citește și: Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea