Rămâi conectat

Actualitate

Florin Roman întreabă, Daniel Săbău nu răspunde…10

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

10.  Dl Sabău, de ce nu concesionaţi şi cartierul Cetate? Sau poate cartierul Ampoi III?
Asta se va întâmpla probabil atunci când primarul de facto al Alba Iuliei, Daniel Sabău, va prelua toate frâiele oraşului şi ne va pune taxa şi pe tot ceea ce respirăm. Până acum nu a avut nicio limită în a căpuşa bugetul Alba Iuliei, bugetul statului, fondurile europene, fiind singurul „acceptat” de Hava şi PDL la contractele pentru reamenajarea Cetăţii.
Nu s-a oprit în a impune albaiulienilor o taxă de acces, în a lua 90% din profiturile activităţilor economice din Cetate, cu greu a fost oprit de noi toţi să mai pună şi alte taxe în Cetate, cu greu a fost deocamdată oprit să radă Parcul Custozza pentru a-şi face acolo parcare pentru şmecheri, ne-a impus cu forţa nouă, albaiulienilor, un contract prin care firma sa, Corint, să poată şantaja oricând oraşul şi bugetul oraşului.
E de datoria noastră ca albaiulieni să oprim acest om şi acoliţii săi, gen Hava şi PDL, să-i oprim să mai pună mâna şi pe alte părţi din oraş, pe alte contracte, alte hălci din bugetele albaiulienilor. Cetatea trebuie modernizată la un cost normal, dar nu cu preţul de a-l îmbogăţi pe domnul Sabău cu zeci de milioane din banii noştri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea