Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman dezinformează şi manipulează

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pentru că dezinformarea gândită şi planificată constant de către vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman să fie aşezată unde-i este locul definitiv, în tolba cu minciuni, trebuie făcute următoarele precizări. Primăria Alba Iulia a instalat puncte de limitare a accesului auto, dotate cu bariere, în spaţiile istorice ale Cetăţii, cu scopul de a gestiona corect traficul într-o zonă de şantier. La finalizarea lucrărilor din perimetrul zonei istorice a Cetăţii, punctele de limitare vor fi refuncţionalizate pentru a monitoriza traficul auto specific unei zone turistice (aprovizionare, situaţii de urgenţă etc). Consiliul Local Alba Iulia va reglementa printr-o hotărâre ulterioară nivelul de acces pentru fiecare instituţie şi locuinţă în parte. În privinţa traficului pietonal, populaţia trebuie să ştie că acesta nu va fi restricţionat sub nicio formă, în plus se vor amenaja funcţiuni necesare traficului verde (bicicletă, role etc.). Modelul nu provine exclusiv din strategia Primăriei Alba Iulia, acesta fiind inspirat din experienţa altor oraşe cu acelaşi tip de patrimoniu turistic. Reglementarea este absolut necesară şi pentru protejarea investiţiilor recente dar şi pentru ambientul de care este normal să beneficieze albaiulienii şi turiştii. Dialogul cu vicepreşedintele liberal nu ne face o deosebită plăcere, cu atât mai mult cu cât dânsul este extrem de hotărât să ofere mereu opiniei publice dovezi permanente de politicianism şi instigare la lipsa de mândrie locală. Tocmai din dorinţa de a trimite campaniile domnului Florin Roman acolo unde merită, este corect să ne folosim timpul pentru activităţile care servesc oraşului şi albaiulienilor şi nu pentru dialoguri de la distanţă specifice campaniei electorale. (M.C.)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Un accident rutier a avut loc marți, 8 noiembrie, în jurul orei 23.00, pe DN1, în zona localității Cunța.

Secția de Pompieri Sebeș intervine cu o autospecială de stingere, un modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 1, în raza localității Cunța, care a implicat un autocamion care transporta cereale și care s-a răsturnat.

Din primele informații, în urma accidentului rutier nu sunt victime.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

„Vreau și eu căsuța mea” – Campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia. Cum poți ajuta un patruped să aibă cușca lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Vreau și eu căsuța mea” este campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia, prin care oricine dorește poate ajuta un patruped să aibă cușca lui.

„Vreau și eu căsuța mea” este campania de strângere de fonduri cu ajutorul căreia sperăm să putem achiziționa cuști pentru cei 30 de căței, din adăpostul public de câini abandonați de stăpân Alba Iulia, care dorm momentan doar pe palet.

Elit - Gustul Desăvârșit

Știm ce înseamnă iarna în adăpost și am vrea ca fiecare câine de acolo să aibă bucuria unei cuști cu paie în care să se adăpostească și de unde să viseze la viitoarea familie.

Dacă doriți să susțineți inițiativa noastră o puteți face donând efectiv o cușca sau achiziționând unul dintre produsele nostre personalizare.

Costul unei cuști din lemn făcută la comnadă ,ținând cont de dimensiunile fiecărui țarc, ajunge la aproximativ 375 lei.

În comentariul fiecărei fotografii o să menționăm denumirea produsului, culorile și dimensiunile disponibile dar și donația în schimbul careia o să puteți achiziționa respectivul produs.

Comenzile se fac doar prin mesaj privat pe pagina noastră!!!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții asociației.

Pentru cei care nu doresc achiziționarea unui produs dar vor să contribuie cu orice sumă atașăm conturile mai jos:

-RO94BTRLRONCRT0470679601
-RO44BTRLEURCRT0470679601
-Paypal: [email protected]
Recipient: Asociația Prietenii lui Azor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.30, la o locuință din comuna Șpring.

Secția de Pompieri Sebeș în cooperare cu SVSU Șpring intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, in localitatea Spring pentru lichidarea unui incendiu.

Din informațiile preliminare primite ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE: În urma ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat că incendiul se manifesta la o anexa gospodăreasca fără pericol de propagare si fără victime.

UPDATE2: Incendiul a fost lichidat fără probleme deosebite, a ars o afumătoare pe aproximativ 3 mp.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea