Florin Roman, deputat PNL: Șefa TAROM executată și șantajată de Cuc, noaptea ca hoții

Mandatul șefei TAROM, unul pe 4 luni, expira la finele lunii octombrie. Cu o săptămână înainte de moțiune, ministrul Cuc a mandatat reprezentantul ministerului în AGA să prelungească până la finele anului, cu încă două luni, mandatul șefei de la TAROM.

Adică era totul ok din punct de vedere profesional. Ministrul Cuc a intensificat apoi presiunile pentru ca aeronavele TAROM să nu transporte parlamentarii în ziua moțiunii. Momentul a fost bine ales întrucât se știau nominal toți parlamentarii care au rezervat bilete.

ELIT

Se știa exact câți parlamentari pot fi blocați să ajungă la moțiune, dacă avioanele nu zboară. Totul a fost premeditat de Cuc. Deși era convocată o ședință de CA pentru data de 17 octombrie, în data de 15 octombrie, “noaptea ca hoții”, ministrul Cuc a dispus decapitarea șefei TAROM pe motive absolut puerile.

Ședința extraordinară a fost convocată în aceiași zi cu decapitarea șefei TAROM. Un alt motiv care ar trebui să intre în atenția DNA este faptul că șefa TAROM nu mai trebuia să fie acolo, pentru că pe ordinea de zi figura și punctul cu achiziția unei noi aeronave.

PNL solicită organismelor de cercetare penală să se autosesizeze în acest caz, care miroase de la o poștă!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...