Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: România riscă să înghețe la iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

România a fost informată de Rusia că sistează livrarea gazelor naturale începând cu 1 ianuarie, din cauza faptului că tranzitul acestora nu se mai poate face prin Ucraina, care nu și-a plătit facturile restante către ruși.

Așadar, România este prinsă in războiul rece dintre Rusia și Ucraina. O alta varianta alternativa, a căzut momentan și ea, întrucât transportul de gaze prin Turcia, via Bulgaria este blocată de lipsa unei licitații, pentru capacitatea de transport, din partea partii bulgare.

In aceste condiții, importurile din partea de vest, dinspre Ungaria nu acoperă necesarul, care era completat de gazele rusești. In cazul unei ierni geroase, România nu se poate baza nici pe gazele înmagazinate, ce nu pot funcționa la presiune normala.

Este încă un motiv pentru care România are nevoie de un guvern care sa pună interesul romanilor, peste interesul de partid. Noul guvern nu are parte de o luna de “miere”, ci dimpotrivă, trebuie tratată fierea lăsată moștenire de PSD.

Noul guvern este obligat ca din prima zi de la instalare sa dinamizeze dialogul cu partea bulgara, in vederea demarării procedurilor de licitație pentru capacitățile necesare, altfel vom avea mult de tras pentru a trece iarna!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea