Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: PSD a închis 252 de scoli

Ziarul Unirea

Publicat

în

Numărul de structuri arondate în anul școlar 2019-2020, comparativ cu anul școlar 2018-2019 a scăzut cu aproximativ 240 de structuri în învățământul de masă, este răspunsul oficial al Ministerului Educației la o interpelare pe care am adresat-o ca deputat liberal.

În acest caz intră școlile arondate școlilor “mama”, adică vorbim de școlile comasate sau desființate, în special, în mediul rural.

Totodată au fost desființate 12 școli principale, cu personalitate juridică. Deși au negat în mod constant acest lucru, PSD și Dăncilă au închis școli și gradinițe, de ordinul sutelor doar în ultimul an. Grav este faptul că aceste închideri și comasări au dus la supraîncărcarea claselor, multe grupe ajungând la peste 30 de elevi. Alți dascăli au fost obligați să predea simultan la mai multe clase de copii, cu vârste diferite.

Dacă mai luăm în calcul și alocarea a doar 3,85% din PIB, pentru educatie, avem tabloul complet al dezastrului provocat de PSD în educație!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea