Ziarul Unirea
 

Florin Roman, deputat PNL: ”O altă investiție dată certă de PSD este de fapt…incertă”

Promisiunile certe ale liderilor PSD la nivelul județului Alba devin, după răspunsurile oficiale, mai degrabă… incerte. Anunțate cu surle și trâmbițe, în mod triumfalist, de propaganda PSD, aceste promisiuni se transformă în baloane de săpun care se sparg ușor.

A fost mai întâi cazul lucrărilor de reparații capitale ale drumurilor naționale care tranzitează Apusenii. Răspunsul CNAIR traduce declarațiile liderilor PSD Alba în “se lucrează la proiectare”.

Acum se clarifică situația și în ceea ce privește o altă promisiune certă. Este cazul poveștii frumoase de la CupruMin. După ce liderii PSD-ALDE s-au angajat că vor investi câteva sute de milioane de euro într-un nou combinat de prelucrare a concentratului de cupru dezvoltat în jurul Cupru Min, acum ministrul economiei a spulberat orice fărâmă de speranță.

Astfel, într-un răspuns oferit la o întrebare pe care i-am adresat-o pe această temă, domnul ministru Andrușcă anunță că de fapt Guvernul nu a făcut nimic concret, precizând doar că ”se va elabora un studiu de fezabilitate”.

Când va fi gata nu se știe, așa cum nu se știe nici când vor fi atrase fondurile necesare demarării acestui proiect! Ne spune doar că mai întâi trebuie asigurată o creștere a capacității carierelor din țară la aproximativ 100.000 de tone/an de concentrate prelucrate și că abia după asta s-ar justifica construirea unui nou combinat metalurgic la Zlatna.

Iată cum Guvernul PSDragnea își bate pur și simplu joc de interesele economice ale României, o țară care, deși se poate lăuda că deține cele mai mari rezerve de cupru, nu este capabilă sub guvernarea PSD-ALDE să repună pe picioare industria prelucrătoare necesară. Din păcate, cu astfel de miniștri nu se poate vorbi de o relansare economică a județului Alba, pentru care această promisiune făcută de liderii PSD rămâne doar un vis îndepărtat!

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Deputat PNL Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ionel 20 iunie 2018 at 14:36

Roman poți sa îți dai deminisia și din deputat de Alba, oricum nu faci nimic concret doar ii critici pe alții. Te.a obosit prea tare Bucureștiul ți.ar prinde bine o pauza

Roman 20 iunie 2018 at 14:39

FLORIN ȘTI UNDE E CUPRUMIN,SAU AI CITIT PE NET?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...