Florin Roman, deputat PNL: Jaful secolului dat de PSD

400 de milioane de euro este cifra vânturată de PSD în fața primarilor, prin cel mai mare jaf, pus din bani publici.

Această sumă ar urma să finanțeze, sub forma de împrumut, lucrări de investiții, prin Fondul de dezvoltare și investiții. Primele 116 proiecte, care înseamnă antamarea a 46% din totalul sumei, au fost publicate în ordinul semnat de președintele Comisiei de prognoză.

95% din investiții sunt direcționate către primarii PSD, iar baronii din Buzău, Giurgiu, Constanta și-au tras partea leului. Niciodată, dar niciodată nu a existat o alocare mai politică a banului public, ca până acum, semn că Dăncilă este disperată să cumpere bunăvoința primarilor din banii românilor.

De fapt, PSD vinde doar iluzii pentru că la ora actuală nu există nici un leu în buget cu această destinație. Primarii care se apucă de treabă riscă să fie executați silit sau chiar să intre în faliment, pentru că în lipsa banilor vor fi nevoiți să pună din bugetele locale…goale și tăiate de Teodorovici prin așa-zisă revoluție fiscală.

Așadar, înainte de a pleca de la guvernare, PSD pregătește cel mai mare tun. Lipsa de transparență și alocarea politică este susținută până și de primarii PSD, care au cerut demisia domnului Ghizdeanu!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...