Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: Jaful secolului dat de PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

400 de milioane de euro este cifra vânturată de PSD în fața primarilor, prin cel mai mare jaf, pus din bani publici.

Această sumă ar urma să finanțeze, sub forma de împrumut, lucrări de investiții, prin Fondul de dezvoltare și investiții. Primele 116 proiecte, care înseamnă antamarea a 46% din totalul sumei, au fost publicate în ordinul semnat de președintele Comisiei de prognoză.

95% din investiții sunt direcționate către primarii PSD, iar baronii din Buzău, Giurgiu, Constanta și-au tras partea leului. Niciodată, dar niciodată nu a existat o alocare mai politică a banului public, ca până acum, semn că Dăncilă este disperată să cumpere bunăvoința primarilor din banii românilor.

De fapt, PSD vinde doar iluzii pentru că la ora actuală nu există nici un leu în buget cu această destinație. Primarii care se apucă de treabă riscă să fie executați silit sau chiar să intre în faliment, pentru că în lipsa banilor vor fi nevoiți să pună din bugetele locale…goale și tăiate de Teodorovici prin așa-zisă revoluție fiscală.

Așadar, înainte de a pleca de la guvernare, PSD pregătește cel mai mare tun. Lipsa de transparență și alocarea politică este susținută până și de primarii PSD, care au cerut demisia domnului Ghizdeanu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea