Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Centrul de Îngrijire din Baia de Arieş, finanţat 90% de Guvern şi 10% de CJ va crea 35 de locuri de muncă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Florin Roman02Centrul de Îngrijire şi Asistenţă a Persoanelor cu Dizabilităţi de la Baia de Arieş are termen de finalizare luna mai 2014, dar vicepreşedintele CJ, Florin Roman este de părere că nu va putea fi dat în folosinţă la acea dată, însă când va fi gata, centrul va crea 35 de locuri de muncă, care sunt necesare având în vedere lipsa locurilor de muncă din zona Munţilor Apuseni.

„Centrul este finanţat de guvern prin Ministerul Muncii circa 800.000 de euro şi de Consiliul Judeţean Alba cu circa 80.000 de euro pe un amendament depus de domnul Creţu la adoptarea bugetului de anul trecut. Centrul de îngrijire se face datorita faptului că am făcut toate demersurile pe lângă ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. Un astfel de centru va arăta modern şi va crea 35 locuri de munca, iar 50 de persoane cu handicap de la Galda vor fi aduse în Baia de Arieş. Au fost foarte mulţi ani de munca, 4-5 ani am făcut demersuri pentru a debloca acest proiect”, a spus Florin Roman.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă a Persoanelor cu Dizabilităţi de la Baia de Arieş se construieşte pe un teren de circa 2.500 mp pe care Consiliul Local l-a pus la dispoziţia proiectului în noiembrie 2011, cedându-l în administrare, pentru 49 de ani, Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea