Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Abuzuri la Fabrica de Arme Cugir. Niciun muncitor nu se poate angaja dacă nu devine membru al PSD

Bogdan Presecan

Publicat

în

Florin Roman02„Niciun muncitor nu se poate angaja la fabrica de arme Cugir dacă nu devine membru al PSD!”, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Alba, liberalul Florin Roman.

Acesta a făcut un apel la organele de urmărire penală, cu privire la situația recrutărilor de personal la Fabrica de Arme Cugir, care nu s-ar face potrivit legii, ci prin condiționarea candidaților de a intra în rândurile PSD.

Roman l-a nominalizat pe subprefectul social-democrat al județului Alba, Cornel Murg, care, pe lângă situația de la Fabrica de Arme Cugir, s-ar face responsabil și de presiunile asupra directorilor instituțiilor deconcentrate din Alba, în vederea obținerii unor posturi și favoruri pentru PSD.

Florin Roman, președinte PNL Alba Iulia: „Atrag atenția organelor de urmărire penală cu privire la ceea ce se întâmplă la Fabrica de Arme din Cugir. Acolo, angajările la fabrică se fac nu potrivit legii, ci în baza adeziunii la PSD,  impunându-se obținerea unor favoruri pentru partidul care i-a pus în acea funcție. Niciun muncitor nu se poate angaja la fabrica de arme Cugir, dacă nu devine membru al PSD (…)

În spatele acestor lucruri stă, în special, domnul subprefect Cornel Murg, omul care se ocupă de presiunile asupra directorilor de deconcentrate pentru obținerea de diferite posturi și favoruri pentru partid. Îi atrag atenția domnului Murg, că a depășit demult barierele legalității. Un subprefect nu are voie să facă politică și nici să încalce legea (…)

Dacă oamenii vor avea curajul să prezinte în scris presiunile la care au fost supuși, vom face plângere penală, pentru că lucrurile au întrecut orice măsură”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea