Rămâi conectat

Curier Județean

Florin Ovidiu Danciu – noul antrenor al CS Zlatna!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Ovidiu Danciu este de astăzi noul antrenor principal al divizionarei terţe CS Zlatna. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a mai activat la FC Botoşani, CS Beclean, Şcoala de fotbal „Viorel Moldovan” Gloria Bistriţa 2 şi ultima dată la Viitorul Lechinţa (Bistriţa Năsăud). „Am semnat un contract până la finele acestui sezon cu obiectiv salvarea de la retrogradare, contract ce poate fi prelungit cu un an dacă vom reuşi să ne obţinem permanenţa în Liga a 3-a. Acesta va fi ajutat de Călin Barbu, în calitate de secund„, a spus Adrian Marius Haţegan, preşedintele executiv CS Zlatna.

Surprizele se ţin lanţ pe banca tehnică a aurarilor. În cursul săptămânii trecute, Dorel Mureşan a renunţat după eşecul intern cu Seso Câmpia Turzii. Instalat ca principal, fostul secund Călin Barbu a realizat o victorie externă, 1-0 cu FCM Tg Mureş 2. CS Zlatna ocupă poziţia a 14-a, în seria a 6-a a Ligii a 3-a, cu 20 de puncte, după 24 de etape, viitorul joc fiind acasă vineri, cu FC Zalău, vineri, de la ora 18.00. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea